BABYKLEDING

Babykleding

Voor je eerste babykleertjes of om iets moois cadeau te geven kom je natuurlijk naar onze winkel! Wij hebben altijd volop keuze in mooie en betaalbare babykleding vanaf maat 44 (prematuur) tot en met maat 86. De collecties veranderen uiteraard het hele jaar door en daarnaast hebben wij een mooi assortiment wat het gehele jaar verkrijgbaar is. Denk hierbij aan rompertjes, shirtjes, broekjes, jurkjes en pyama’s van de merken Feetje, Noppies & Klein! Naast de uitgebreide collectie babykleding verkopen wij o.a. ook mooie leren slofjes voor de eerste stapjes en accessoires om je baby outfit compleet te maken!

Naast de vele bekende populaire merken verkopen wij ook ons eigen label Klein! Klein is er voor de allerkleinsten vanaf maat 44 t/m 92! De stoffen zijn superzacht, hebben een mooie pasvorm en de collectie is zeer gevarieerd. Denk hierbij aan rompertjes, badjasjes, jurkjes, shirtjes, broekjes, boxpakjes en leuke slofjes. Je kunt Klein ook tegenkomen bij andere leuke winkels en online want wij houden dit merk natuurlijk niet voor ons alleen!.

Een greep uit ons assortiment

Kinderstoelen

“Een unieke winkel in de binnenstad van Kampen! We onderscheiden ons al 3 generaties door eerlijk advies te geven en servicegericht te werken”